close

De Accu HP rg04051xl is een nieuwe groot formaat, slanke, solide, gestructureerde, draagbare Gamer PC. Het verbergt prestaties Swift met zijn Quad Core i7 Kaby Lake, zijn 8 GB RAM-geheugen en de snelle hybride opslag van consistente capaciteit (1,1 TB). Deze basis is ideaal voor gebruik van de GeForce GTX 1060 (6 GB GDDR5) Pascal, een grote dedicated kaart. Vooraan, het scherm Full HD IPS mat 120 Hz in combinatie met de technologie G-Sync is verantwoordelijk voor het comfort van het spel, geholpen door een royale verbinding met USB type-C Thunderbolt 3 en een correcte autonomie, zonder te vergeten het toetsenbord gewapend om de spelers. Het is gepost op minder dan 1300 euro te koop Flash.

Esthetisch, HP ingeschreven de HP Omen 17-an025nf in een zeer hoekig en pittig speler landschap, niet zonder het oproepen van het ontwerp van de Lenovo IdeaPad Y700. Op de achterzijde, het deksel gehandhaafd door een centrale scharnier terug naar de koolstofvezel motieven van de vorige Accu HP 707616-141, maar deze nu naast elkaar met een geborsteld effect, afgebakend door een rode (schaduw) kruis. Het toetsenbord frame heeft een "gestraald" afwerking en een glanzende mesh omringt het touchpad en de basis voor de Elegance touch.

Bovendien, het toetsenbord is herwerkt voor meer precisie met een rode achtergrondverlichting, de letters "WASD" fel rood en de waardevolle toevoeging van zes onafhankelijke macro-toetsen om aangepaste snelkoppelingen en spel combinaties te creëren. Op de metingen kant, HP neemt zijn sterke bias met een breder, dieper en dikkere chassis, maar vooral zwaarder.

De autonomie moet het gemiddelde overschrijden dankzij de grote batterij (86 w/h) en 5 uur in Internet browsen met actieve WiFi.

In het hart van de configuratie ligt de Accu HP 707616-851, een recente grafische kaart geplaatst op de high-end. In de praktijk, de prestaties te krijgen bereikt 50% ten opzichte van een GeForce 970, genoeg om u in staat om al uw favoriete games spelen in Full HD met een niveau van detail "hoog" of "Ultra" en 60 te bereiken op de meerderheid van de recente Opus. Het spel in 4 K wordt ook ondersteund in mindere mate en virtuele realiteit.

Het scherm is hier een waardevolle aanwinst voor de gaming ervaring met de refresh rate van 120 Hz en de aanwezigheid van de Accu HP 707618-121 technologie die synchroniseert bij de meeste alleen de GTX 1060 met de plaat aan te bieden de meest netto en vloeiende rendering mogelijk in de actie. De Full HD-definitie (1920 x 1080 pixels) biedt een breed weergavebereik zodat u volledig van uw inhoud genieten in hoge definitie. Aan de voorzijde, mat behandeling vermindert reflecties in een heldere omgeving om beter te begrijpen de werking van het spel en de IPS slab biedt een evenwichtige Colorimetrie en brede kijkhoeken.

U natuurlijk gebruik maken van deze Accu HP 707617-421 voor iets anders dan het spel, zijn hart krachtig genoeg om de behoeften van de meerderheid van de gebruikers te voldoen. Inderdaad, de Quad Core i7 Kaby Lake ondersteund door 8 GB RAM-geheugen zal overschrijven de gemeenschappelijke kantoor taken en kan aanpakken veeleisende missies zoals video-editing of 3D-modellering, met een kleine flexibiliteit in multitasking.

De Accu HP 708457-001 opslag is vrij standaard voor dit type van configuratie maar komt uit de partij dankzij zijn overdrachtssnelheden. Inderdaad, de dedicated SSD van 128 GB is gebaseerd op de PCIe NVMe interface veel meer responsieve dan de SATA3 interface. Deze laatste is bedoeld om het besturingssysteem en de essentie van de spellen en Programma's te hosten om de algehele prestaties te verhogen en de laadtijden aanzienlijk te verkorten. Vooraan, de 1000 GB harde schijf geeft een snelheid hoger dan de standaard (7200 rpm vs. 5400 rpm meestal). De winst in lees/schrijf overdrachten is gevoelig en de capaciteit staat u toe om al uw bibliotheek te huis.

 HP 728460-001 Accu

Accu voor HP : http://www.kopenaccu.com/hp.html

Van haar kant, de verbinding volgt de algemene trend en zorgt voor een goed niveau. HP begint eindelijk bij haar belangrijkste concurrenten door de integratie van een type-C USB-poort (Gen2, DisplayPort) en een Mini-DisplayPort. We hebben ook getuige van de terugkeer van de DVD-brander. U ook profiteren van de nieuwste generatie van de WiFi-chip 802,11 AC en Gigabit Ethernet met de technologie netwerk Booster Dual Force om prioriteit te geven aan de games. Voor de rest, is er een SD-kaartlezer, een HDMI-uitgang en drie USB-poorten 3,1.

http://accukopen.blog.shinobi.jp/accu%20hp%20rg04051xl/accu%20hp%20rg04051xl%20beste%20kw

http://www.nothingbutanswers.com/Advertising-Marketing/Accu-HP-707617-421-4400mAh-108V_394

arrow
arrow
    文章標籤
    Accu HP 707616-141
    全站熱搜

    kopenaccu 發表在 痞客邦 留言(0) 人氣()