close

We hebben gezien dat dunne en lichte gaming laptops voorheen, maar Asus a41-x550a Laptop Accu heeft genomen dingen naar het volgende niveau met de ROG Zephyrus, een slank 15.6-inch-notebook met high-end componenten shoehorned in een ultra-dunne taille lijn meten slechts 17,9 mm. Oh, en dat is op zijn dikste punt.

De ROG Zephyrus uitvergroten tot 16,9 mm, of ongeveer 0,67 inches als u bent nog steeds shunning het metrieke stelsel, maar beheert nog steeds om tot een GPU van de GeForce GTX 1080 en Core i7-7700HQ CPU binnen huis. Het gewicht incheckt op 2,2 kg (circa 4,85 pond).

Houden de onderdelen koel binnen deze strakke grenzen lijkt een onmogelijke uitdaging, en in feite Asus moest heroverwegen haar koeling regeling. Wat op kwam opwaarts van is een uniek design waarbij het onderste paneel buigt om te maken van een 6mm open voor diepere ademhaling wanneer de laptop deksel wordt opgeheven.

"Air is aangezogen door de kloof en door minuscule gaatjes boven het toetsenbord voordat wordt gepompt uit openingen in de randen van het chassis. De laptop van de verhoogde profiel werkt met lichte hellingen in de uitlaat leidingen te helpen direct warme lucht naar boven, uit de buurt van de koeler laag van de inlaatlucht. Deze verbeteringen helpen Verlaag de temperatuur van de lucht stroomt in de fans door ongeveer 10 ° C in vergelijking tot typische laptops,"beweert Asus.

Blower-stijl AeroAccelerator fans bieden luchtstroom. Accu Asus A41-X550E ontworpen de bladen van de ventilator op 33 procent dunner te duwen meer lucht met elke rotatie. Op de eerste Asus geëxperimenteerd met het gebruik van metalen bladen, maar ze waren te wiebelig op volle snelheid. Asus overgeschakeld naar een speciale vloeistof-crystal polymeer dat het zegt is daarentegen veel stijver. Hetzelfde geldt voor de radiatoren — koperen was ook flimsy, dus Asus ging met 0,1 mm dik vinnen gemaakt van een "sterker legering" dat zegt het heeft soortgelijke thermische geleidbaarheid te zuiver koper.

"Deze aanpak, samen met alle andere AAS (Active aërodynamische System) verbeteringen, combineren om de GX501 verrassend rustig in een breed scala van werkbelasting. Zelfs wanneer gaming gaming,, zijn geluidsniveaus onder 40 decibel. En, nog belangrijker, we temperaturen of prestaties te verlagen van de akoestiek nog niet geofferd,"Asus zegt. "Verbetering van de luchtstroom verminderen de laptop van de component en oppervlaktetemperaturen in vergelijking met concurrerende ontwerpen, en de koeling is krachtig genoeg om te voorkomen dat de CPU en GPU throttling zelfs wanneer beide zijn geladen."

We kijken uit naar het testen van deze claims ter bestemder tijd. Voor nu, laten we praten over enkele van de andere specs. De 15,6-inch IPS beeldscherm ondersteunt G-Sync-auto en is verkrijgbaar met tot een vernieuwingsfrequentie van 120 Hz. Het is een 1080p-paneel met hoge kleurnauwkeurigheid — Accu Asus a42-g750 zegt zij bestrijkt het volledige sRGB-kleurengamma.

Configuraties biedt maximaal 24GB DDR4-2400 RAM en snelle NVMe-SSD's met lees snelheden van maximaal 3, 500MB/s en een capaciteit tot 1TB. De ROG Zephyrus is ook uitgerust met 802.11ac Wi-Fi, Bluetooth, vier USB 2.1-poorten, één Thunderbolt 3 poort over USB 3.1 Gen1 Type-C, combohaven hoofdtelefoon/microfoon, HDMI-uitgang, HD webcam en een RGB verlichte chiclet toetsenbord met 30-sleutel rollover.

De notebook, gekenmerkt als een "desktop onder de motorkap", bevat een onlangs aangekondigde Radeon RX 500-serie afbeeldingen vlaggenschip en naar verwachting een affichekind voor mobiele benchmarks komen deze zomer.

ASUS en AMD verraste het publiek op Computex deze week toen het aangekondigd dat de Accu Asus a32-k72 zou niet alleen de keuze van een 8-core Ryzen 7 1700 6-core Ryzen 5 1600 of quad-core Ryzen 3 1200, maar ook bundels in de bovenlaag Radeon RX 580 gebaseerd op 14nm Polaris. Voor ASUS is deze notebook een mijlpaal, dit gokkenlaptop naarmate het bedrijf eerst te beschikken over een AMD CPU. Vorige ROG gaming producten gebaseerd op AMD ontwerpen opgenomen Athlon 64 FX-processors en desktop modellen, waren tot nu.

De ASUS ROG Strix GL702ZC kenmerkt een 17.3-inch-IPS vertoning beschikbaar in ofwel een 4K-variant bij 60Hz of 1080p varianten bij 75Hz en 120Hz. De notebook ondersteunt maximaal 32GB DDR4 2400 MHz geheugen en omvat een 512 GB M.2 NVMe SSD samen met de keuze van een secundaire SSD of mechanische harde schijf. Andere wezenstrek opnemen 802.11ac 2 x 2 Wi-Fi, Gigabit Ethernet, Bluetooth 4.1, één USB 3.1 Type-C poort, drie USB 3.0 Type-A poorten, een full-size SD-kaartlezer, een DisplayPort en een HDMI 2.0 poort.

batterij voor Asus A32-N56

Het chassis van's werelds eerste Ryzen gebaseerde gokkennotitieboekje is slechts 1,3 inch (33mm) dik en weegt minder dan zeven pond (3.18 kg). Terwijl niet vrij zo ultraportable zoals Nvidia's onlangs aangekondigd Max-Q aanbod, is dit werkpaard gaming waarschijnlijk om te concurreren met de Intel-gebaseerde ROG G701VI OC uitgave (1,3 inch/7,9 lbs), met een Core i7-7820HK en de Geforce GTX 1080.

Net als bij andere laptops in de ROG-serie, de functies van de Strix GL702ZC een geborsteld aluminium deksel en zwarte buitenkant compleet met rode verlichting op het toetsenbord, 30-sleutel rollover, gekleurde doppen op de WASD-toetsen en 1,6 mm van belangrijke reizen.

arrow
arrow
    全站熱搜

    kopenaccu 發表在 痞客邦 留言(0) 人氣()