close

Als iemand die schrijft over technologie, een query krijg je de hele tijd is ten aanzien van laptops. De meeste gebruikers zijn nog steeds verward over hoe je een goede laptop te kiezen, zij het voor werk of voor studie. Anyway, vragen over een goede Accu HP envy 17  laptop voor het consumeren van entertainment content is zeker opgedroogd in de afgelopen jaren. Toch is een antwoord niet langer zo makkelijk, tenzij de persoon is open voor het kopen van een Apple MacBook. Recensenten zijn ook vinden het moeilijker om nieuwe laptops ervaring, zoals veel bedrijven zoals Sony hebben verloren interesse in het segment. Maar er zijn nog enkele serieuze spelers zoals HP en Dell, die het maken van laptops voor alle soorten gebruikers.

De Accu HP Pavilion dv3 is een full-bodied laptop, het type dat zal meer thuis kijken op een desktop dan op je schoot. Het is niet zo zwaar, maar ja, het is een beetje omvangrijk als je gewend bent aan een MacBook Air als ik. Hoe dan ook, omdat het een 15-inch laptop biedt een volledig toetsenbord met een apart nummer pad aan de rechterkant als de goede oude tijden. Het heeft een volledige rij van functietoetsen op de top en geen poging is gedaan om ruimte te besparen. Ondanks de bloei met het toetsenbord, is er ruimte voor een luidspreker strook en een groot trackpad. De toetsen bieden genoeg ruimte tussen om valse slagen te verminderen. Ook het trackpad is zeer responsief.

Het ontwerp is niets echt uit de doos, met uitzondering van de fluorescerende groene kleuren op de herziening eenheid kregen we. Niet zeker hoeveel mensen dat zouden willen op wat zou kunnen eindigen als een kantoor apparaat. Maar het doet overeenkomen met de Accu HP Pavilion dm4 Bag het apparaat kwam binnen Gelukkig, de laptop wordt geleverd met alle connectiviteit opties die je bedenken, van USB naar HDMI en kaartlezers. Er is zelfs een USB-type-C-poort op te laden smartphones en apparaten. Een van de beste aspecten van de HP Pavilion Power is de Full HD-scherm dat is zeer scherp en biedt geweldige kleuren. De kijkhoeken zijn ook echt goed. Toe te voegen aan de entertainment quotiënt van het apparaat, de audio wordt aangedreven door B&O. Ja, dit is een van de best klinkende laptops rond. Het biedt ook gebruikers de mogelijkheid om de audio-modus van hun voorkeur-muziek, film en stem te selecteren.

Gezien het moment dat de Accu HP Pavilion dm4t wordt aangedreven door een zevende generatie Intel Core i7-processor met 8 GB RAM, prestaties was geen probleem in elk stadium tijdens het gebruik van het apparaat. Het deed alles heerlijk goed en dat ook zonder te verwarmen in elk stadium. Ik denk dat deze laptop is geweldig voor Power users die misschien willen Video's en foto's te bewerken op een regelmatige basis. De Pavilion Power heeft Windows 10 preburned, maar er zijn een aantal goede software toevoegingen van HP. Ik vond vooral de HP Orbit apps waarmee je een heleboel apparaten, over een gemeenschappelijke Wi-Fi, om gemakkelijk te delen alle soorten inhoud. Het werkt een beetje als een druppel en is zeer efficiënt, hoewel ik vond het een beetje traag op keer. De levensduur van de batterij is ongeveer zes uur op een volledige lading en met een gemiddelde helderheid op het scherm. Het apparaat heeft een spaarstand die een uur extra kan geven. Moet je kopen? Als u op zoek bent naar een krachtige Windows laptop, dan is dit duidelijk een van de beste opties die er zijn. Gezien de grootte en het gewicht, alsmede het gebruik geval, ik denk dat dit zou meer van een desktopvervanging dan een laptop die je zou dragen rond de hele tijd. Maar dan, zoals met de meeste andere Windows-apparaten nu, is er een prijs te betalen voor high-end prestaties en betrouwbaarheid en in dit geval, dat is dicht bij ' 90.000 en ik ben niet zeker of ik wil zo veel uitgeven aan een laptop die niet echt mobiel.

Laptop met 20 uur batterij, 20 uur standby-batterij op laptop, Accu HP Pavilion dm4x , NovaGo, ASUS NovaGo, Qualcomm Snapdragon 835, Qualcomm Microsoft, Qualcomm Snapdragon 845, Qualcomm, HP 2 in 1 laptops, ASUS 2 in 1 laptops, HP onthulde hun nieuwe 2-in-1 laptop genaamd HP envy x2. De Snapdragon 835 gebaseerde Windows afneembare laptop wordt gezegd dat een ongelooflijke tot 20 uur van de levensduur van de batterij.

In een van de meer interessante tie-ups is gebleken dat Microsoft is toegetreden handen met mobiele telefoon chipset fabrikant Qualcomm om next-gen tech te krijgen in de nieuwe pc's. Op Snapdragon tech Summit op 7 december, de twee aangekondigd dat ze werken aan ' altijd verbonden pc's ', wat betekent dat samen zullen ze de ontwikkeling van laptops die zal draaien met Snapdragon 835 op Windows 10. De chip al bevoegdheden bijna elk van Android vlaggenschip smartphone zoals Samsung S8 en S8 plus en Google pixel 2 en pixel 2 XL, zelfs de OnePlus 5T. Zowel de bedrijven zeggen dat een combinatie van de krachtige chipset en de Windows 10 besturingssysteem zal plaats maken voor een levensduur van de batterij van maar liefst 20 uur of meer op laptops.

In feite, fabrikanten zoals Asus, Accu HP Pavilion dv7 en Lenovo zijn begonnen met de ontwikkeling van converteerbare laptops die het beste van beide werelden combineert. ASUS en PK hebben onthuld hun laptops en Lenovo laptop met Snapdragon 835 is gepland voor de CES 2018 release op 9 januari.

Op 6 december, Asus kondigde hun eerste 2-in-1 converteerbare laptop, NovaGo die wordt aangedreven door de Qualcomm Snapdragon 835 chipset. Het bedrijf beweert dat de laptop zal 's werelds eerste Gigabit LTE-laptop. Maar de betoverende feit is dat de laptop wordt verondersteld om 22 uur van de levensduur van de batterij hebben. ASUS beweert dat de batterij kan duren tot 30 dagen op standby. Het komt in twee opslag varianten-één met 4gb RAM en 64gb opslag en andere met 8GB RAM en 256GB van onboard opslag. Terwijl de 4gb RAM-versie is geprijsd op $599, de 8GB RAM-versie is geprijsd op $799. Zoals voor de Indiase markt, de laptop maker heeft niets gezegd over de beschikbaarheid.

Accu voor Compaq Presario CQ42

Op het evenement, Qualcomm kondigde ook hun volgende generatie van mobiele chipset, de Snapdragon 845. De nieuwe chipset zal semi-custom arm cortex-Kryo 385. Het zal een van de een-core chipset met 4 cores op 2,8 GHz (cortex-A75), terwijl de andere 4 kernen zal worden aangedreven door 1,7 GHz (cortex-A55). De GPU op de nieuwe chipset is Adreno 630.

Zelfs HP onthulde hun nieuwe 2-in-1 laptop genaamd HP Envy x2. De Snapdragon 835 gebaseerde Windows afneembare laptop wordt gezegd dat een ongelooflijke tot 20 uur van de levensduur van de batterij.

HP Envy x2 wordt geleverd met een 12,3-inch touchscreen, die wordt beschermd door Corning gorilla Glass 4. Het is gemaakt van CNC gefreesd aluminium en is .9 mm dik er is ook een geïntegreerde standaard die kan worden aangepast van 110-tot 150-graden.

http://ulog.u.nosv.org/item/kopenaccu/1512880107

http://kopenaccu.gaatverweg.nl/2017/12/accu-hp-586006-361/

http://www.nellanotizia.net/scheda_it_62182_Accu-HP-586007-421_1.html

arrow
arrow
    文章標籤
    Accu HP envy 17
    全站熱搜

    kopenaccu 發表在 痞客邦 留言(0) 人氣()