De Accu Asus k750jn is een nieuwe 17-inch anti-glare scherm laptop ontworpen voor het huidige gebruik die momenteel wordt weergegeven in promotie voor 479 euro. Het draait op Windows 10 met een hybride opslagoplossing combineert dedicated SSD en consistente HDD capaciteit, een low-power Skylake Pentium Dual Core processor of een USB 3,1 type-C-verbinding.

De Accu Asus k750la is een groot formaat laptop ontworpen voor gemeenschappelijk gebruik.

In dit gebied zoals kantoorautomatisering, surfen op het Internet, maar ook in multitasking niet al te geduwd, het voordelen zeer correct. Het berust op 4 GB RAM geassocieerd met een low-power Skylake processor Pentium Dual Core 4405U, de laatste toont haar beperkingen onder de CPU-intensieve software, die wordt gemanifesteerd door vertragingen.

De dedicated SSD, zeer snel, kan deze computer veel meer vocht en responsieve dan een soortgelijk model door te worden berooid. Met zijn 128 GB, kan het gastheer van het systeem, alsmede de belangrijkste software. Om de rest aan te passen, begeleidt een harde aandrijving met een grote capaciteit van 1000 GB het, die merkbaar is.

Zonder verrassing verstoken van Accu Asus k750lb dedicated in het oog van de prijs in rekening gebracht, deze computer is niet geschikt voor het spel, maar natuurlijk maakt het mogelijk om Foto's en Video's te bekijken dankzij de grafische deel Intel HD 510 geïntegreerd met de processor.

De 16/9e formaat van het scherm leent zich goed voor dit gebruik, een klassiek kenmerk in het beeld van de definitie van x. Echter, het scherm onderscheidt zich door zijn ontspiegeld behandeling. Zo is het beter leesbaar dan een heldere plaat in heldere omgeving en minder vermoeiend voor de ogen over lange periode.

Zoals voor geïntegreerde connectiviteit, is het goed, met inbegrip van 1 USB 3,1 type-C, 1 HDMI video output geschikt gemakkelijk om deze PC aan een TV te verbinden bijvoorbeeld, Wi-Fi AC en Bluetooth 4,1 modules voor draadloze verre verbindingen en mededelingen, havens Ethernet en audio eveneens zoals 3 USB helemaal verenigbaar van beider USB 2,0 en USB 3,0, naar de USB 3,0 zorgen voor transfers gemaakte tot aan 10 tijd vaster dan ter USB 2,0 wanneer men verbinden te USB zinspreuk 3,0.

De Accu Asus k750ln is uitgerust met Quad-Core Intel Core i7-7700HQ processors, een processor die 8% meer prestaties levert dan de vorige generatie, zoals het bedrijf heeft opgemerkt, en kan versnellen tot 3,8 GHz.

De CPU wordt aangevuld met maximaal 16 GB van DDR4 2400 MHz RAM en een 512 GB SATA SSD. Het is ook uitgerust met de nieuwe gaming graphics NVIDIA GeForce GTX 1050 ti, met 4 GB van GDDR5 videogeheugen en bijna tweemaal de prestaties van de GeForce GTX 960 GPU.

De nieuwe laptop beschikt over DirectX 12 ondersteuning voor veeleisende toepassingen zoals 3D-modellering, 4 k UHD en Gaming 4 k UHD Video's. Inclusief twee USB-C-poorten van de ZenBook Pro, met Thunderbolt 3-technologie, ondersteuning van gegevensoverdracht met snelheden tot 40 Gbps, twee keer zo snel als Thunderbolt 2 en 8 keer meer dan USB 3,1 gen.

De Accu Asus k750vb draagt ook twee USB 3,1 gen-poorten, een type-a en een HDMI. Aan de andere kant, de vingerafdruksensor geïntegreerd in het touchpad en Windows hello u inloggen veilig zonder wachtwoorden in te voeren, zoals het bedrijf heeft gemeld in een verklaring.

De 15,6 inch multi-touch Nanoedge display biedt resoluties tot 4 K UHD en beschikt over een 7,3 mm frame dat een scherm-frontale verhouding van 83% biedt. Het Harman Kardon-Certified Four-speaker geluidssysteem maakt een hoogwaardige, meeslepende multimedia beleving compleet.

Deze Accu Asus r751jw apparatuur is voorzien van een unibody aluminium chassis versierd met iconische elementen van de ZenBook serie en diamant-cut randen. Het heeft een profiel van 18,9 mm en 1,8 kg gewicht, en is verkrijgbaar in twee nieuwe kleuren: Royal Blue en mat zwart.

Accu Asus A32-K72

Van haar kant, de Lithium-polymeer batterij 73 WH maakt het mogelijk om de ZenBook Pro te gebruiken voor 14 uur voor de productiviteit taken en tot 10 uur spelen Full HD-video. Het wordt aangevuld met Fast-Charging technologie die toelaat om de 60% capaciteit in 49 minuten te voltooien.

Het nieuwe team ZenBook Pro UX550 wordt gepresenteerd als de "snelste, elegante, dun en licht gemaakt tot op heden" door het bedrijf, en is nu beschikbaar, tegen een aanbevolen prijs 1.749 euro, het model van 512 GB.

http://www.dresden-veranstaltungen.de/events/kultur_22/2950mah-accu-voor-asus-x751lnb-_31235

http://blog.kuruten.jp/kopenaccu/397221

http://www.mytokachi.jp/kopenaccu/entry/23

arrow
arrow
    文章標籤
    Accu Asus k750la
    全站熱搜

    kopenaccu 發表在 痞客邦 留言(0) 人氣()